26 Temmuz 2012 Perşembe

Başlarken

Hep yazmanin yapmaktan daha kolay olduğunu söylerler ya, bunun doğru olmadığını size ispatlayabilirim. İki yıldır yaptığımız ama bir türlü anlatmayı bitiremediğimiz binlerce kilometre var. Ev ödevlerini sürekli erteleyen ve önünde biriken yığını devamlı öteleyen ekabir bir öğrenci gibi bu blogu da önüme açıyorum. Bundan sonra gün be gün çalışıcam, son güne bırakmicam..

Serinin üçüncü filmi İsviçre'de türklerin yoğun olarak yaşadığı bir şehrin havalimanında başlayacak. Avengers serisi benzeri bir mantıkla biz de önceki iki filmin bütün kahramanlarını bir araya topladık. İlk kez üçümüz bir arada tura çıkıyoruz (şimdilik olacak gibi değil..) hatta ilk kez üçümüz birlikte yurtdışına çıkıyoruz. Ekipte yolu ve çevresindekileri deşifre eden, uluslararası ilişkilerimizin önemli bir kısmını kuran bir akademisyen, bir ortopedist (Deniz'in self-mutilasyon eğilimini göz önüne alırsak oldukça faydalı..) bir de buraya yazdığımız yazılarimızın double space'lerini düzeltmek için bir editörümüz var. Buna ek olarak 8 yıllık ortak yatılı okul geçmişimiz, ortak planlarımız ve sadece kimse bakmazken ortaya çıkan küçük oğlan çocukları benliklerimiz var. Bütün bunlar 1000 km. boyunca bir arada kalabilecek mi hep birlikte göreceğiz..

Olgar

2 yorum:

  1. Sizlerle sonunda arsinlamaya baslayabildiginiz Cenevre - Lozan yolu uzerinde karsilasmak, sohbetimiz, sizleri tanimis olmak cok guzeldi.

    Yolunuz acik, keyfiniz bol olsun.

    Gün ARUN

    YanıtlaSil
  2. Hayallerinizi gerceklestirebilmeniz ne hos... Yolunuz acik olsun.

    YanıtlaSil