23 Temmuz 2012 Pazartesi

Sevgili THY

Sen bu mesajı okurken, biz uzaklara doğru, taşıma parasını ödettiğin bisikletlerimizden mahrum bir şekilde yol almakta ve sana hâlâ küfretmekteyiz. Şu ana kadar kulakların çoktan çınlamış hatta aile fertlerinden telefon almaya başlamışsındır diye düşünmekteyiz, keza bol bol hatırlarını sorduk. Her neyse, yarın sabah görüşeceğiz tekrar, bu sefer Cenevre'de. Sana sevgi dolu laflar hazırladık. Umarız hayırlısı ile bisikletleri yarın sabah bize sağlam bir şekilde teslim edersin de, aramızdaki seviyesi hızla düşmüş olan ilişki kabul edilebilir bir noktaya gelebilir. Sen ki havayolları piyasasının en pahalı biletlerini satıyorsun ve sen ki Tour de France'a sponsor olmuş olmanın 'tamamen duygusal' gururunun reklamını bangır bangır yapıyorsun, neden hiçbir esneklik göstermeyip bizden bisiklet başına 30 € alıp da, kayak takımlarını, golf çantalarını bedava uçuruyorsun?! Hadi bunu yaptın, bisikletleri faturası ile teslim aldın, üstüne geri vermiyorsun! Sen ne yapıyorsun biz anlayamadık?!



Neyse...

Bugün bir bisiklet parasını o ya da bu vesile ile çeşitli ve beklenmedik yerlere harcadıktan sonra, şu anda tren vasıtası ile Basel'den Cenevre'ye gitmekteyiz.



Bendeniz Deniz'den şimdilik bu kadar, sevgiler, saygılar.

1 yorum:

  1. Beyler iyi yolculuklar... Küçük bir not: THY TdF'a sponsor olmadı. Sadece Eurosport'a reklam verdi. Bacaklarınıza kuvvet!! SG/GSL115

    YanıtlaSil